Gå ner i varv

lane-1362411

Har du känt någon gång att du har lust att byta bana?

Har du vid något tillfälle upplevt att du vill göra något annat?

Kan du ibland känna att det är dags för en förändring?

 

Jag tänker att det är konstruktivt att sätta sig själv på spel. Jag vill mena att det är av godo att utmana sig själv. Jag önskar att det är gott att ta nya beslut, om och om igen. Det kan vara gamla beslut, men det är mitt beslut.

Mitt. Beslut.

När vi springer framåt slipper vi välja och ta beslut – för vi har fullt upp med att springa. Det finns fördelar med det. Vi slipper tänka, känna, bli förtvivlade, förvirrade – vi springer på.

Men vad händer när vi stannar. När livet slutar att snurra. När det blir tyst. Vad händer när vi hör oss själva? När frågorna pockar på… Vad vill jag göra? Vem vill jag vara? Vad är viktigt i mitt liv? Hur vill jag ha det?

 

Att existera betyder att träda fram. Att träda fram ur skuggan. Att bli till.

 

Februari är här. Ljuset blir mer och mer påtagligt. Dagarna blir längre och längre.

 

Vad vill du? Jag vet att förändring är i antågande.

Att bli till.

Igen.

Och igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s