Flytta

boxes-2624231

Klockan är egentligen alldeles för mycket, det är sent, men jag vill göra det jag förutsatt mig idag: de sex flyttkartongerna ska upp på vindskontoret ikväll! Svetten lackar och jag försöker tänka att det är bra träning att gå i trappor med tunga kartonger – styrkemotion i ett, typ.

Mitt hem är upp och nervänt. Eller rättare sagt, nerpackat. Jag sorterar, slänger, diskar, funderar, tar beslut, blir trött, ångrar mig, tar ny beslut, packar, packar, packar…Kartonger, silkespapper och bubbelplats överallt…

Är så upptagen av allt det praktiska så jag inte riktigt hinner, eller förmår, eller vill känna hur det känns. En förändring står för dörren och det är dags att stiga in i en ny fas i livet.

Det kommer att bli bra.

Tänker att det är något gott med att vara trött varje kväll av tunga lyft och att ha träningsvärk efter sandpapprande  och målande. Att kroppsligen vara med i och förstå det som sker och inte endast tänka vad som komma skall. Att i träningsvärken och tröttheten ligger bearbetning och förberedelse för det nya som står för dörren.

En sommar knackar på. Tid för eftertanke. Tid för vila.

Önskar dig en fin sommar.

Vi ses åter i augusti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s